Sisäinen meri

Runoilija BrokenInside

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain tuska meidät herättää Selvästi hetken näkemään" - Apulanta
 

Muurin hän ympärilleen rakentaa
Ei muut tunteitaan nähdä saa
Kyynel kyyneleeltä tuska mereksi kasvaa
ja sisälleen kaiken sen patoaa

Vahvaksi kai muuriaan luulee,
Vaik' sisällään myrskyävä meri
kovimman kivenkin hiekaksi hapertaa

Kuin puhaltava tuuli korttitalon kaataa
On turha enää muurin eteen raataa;
Sen mitä hän suojella tahtoi
Sirpaleiksi muuttunut on
Sydän säröinen, käyttökelvoton

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot