Questions never to be answered

Runoilija BrokenInside

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain tuska meidät herättää Selvästi hetken näkemään" - Apulanta
 

To laugh
To cry
To live
To die
I just want to know what's the point and why?

I feel like I'm lost and hollow
Wanting you back at any cost to mend my sorrow
If I just could steal the time
Would it be such a terrible crime?

Selite: 
Isi, tiedän että me tavataan vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä tekstisi kuvaa suurta kaipausta onnistuneesti. Simppelit riimit hyvin aseteltuna eikä muuta tarvita. Kaunis kysymyksen muotoon asetettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot