asiaa äidille

Runoilija Chop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2006
Viimeksi paikalla: 9.11.2016 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja tavallinen voi olla tavattoman ihmeellinen.
 

Niin paljon, mitä haluaisin sanoa.
Niin vähän sanoja, jotka sopivat.

Paljon sellaista, minkä sinä jo tiedät.
Paljon asioita, jotka jäävät sanomatta.

Ei kuitenkaan mitään,
mikä jäisi huomaamatta.

Aina tukea, turvaa ja neuvoja.
Ei aina sellaisena kuin minä toivon,
mutta minun parastani ajatellen.

Paljon minä valitan,
joskus tyhjästä
ja kovin vähän jaksan kiittää,
vaikka olisikin aihetta.

Kaikesta huolimatta
minä kuitenkin rakastan sinua.
Olethan paras kaikista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Chop asiaa äidille 6.5.2015 0 Runo
Chop Meidän arkemme 21.12.2014 0 Runo
Chop Nimetön 22.9.2014 0 Runo
Chop selitystä vailla 28.7.2014 0 Runo
Chop eivät ne ole vain sanoja 22.1.2014 0 Runo
Chop Nimetön 12.10.2013 0 Runo
Chop Sanaton 11.10.2013 0 Runo
Chop Nimetön 11.10.2013 0 Runo
Chop Nimetön 17.7.2013 0 Runo
Chop 22:22 12.3.2013 0 Runo