Nimetön

Runoilija 9d53fff1d00d0b419196ae90946baa20

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2009
Viimeksi paikalla: 27.4.2019 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is caling where are you? :P :D
 

odotan vain että tulet..
syliisi suljet ja uneen johdatat,

sinuun turvaudun kun kukaan muu ei voi auttaa,
sinulta apua ja neuvoa pyydän,
..rukoilen..

sinä ymmärrät suruni,
sinä ymmärrät tuskani ja kyyneleideni vuodatuksen syyn
joskus jopa paremmin kuin minä itse.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot