Että must tuntuu tyhmältä ilman sua ja vain sä tiedät miten auttaa mua. Ko sun seurassa on niin hyvä olla, enkä mä sillon oo täys nolla. Sä oot saanu esiin mun parhaimmat puoleni ja kadotit hetkessä kaikki huoleni. Niin että ko pääsis vaan sun viereen nukkuu, niin ei tarvis joka hemmetin yötä kukkuu. Mä en jaksa enää olla yksin, koska sitä menoo joudun kohta tyksiin. Ehkä mä tässä yritän vaan kertoo sulle, et sä oot koko maailmassa tärkeintä mulle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi