Anna olla

Runoilija 53049991ef46f2fe18a982d61ec1ebd1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2006
Viimeksi paikalla: 13.10.2019 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks vaan leikit mun kaa,
kohtelet kuin tyhmää.
Välillä kerrot että rakastat mua,
välillä et ees huomaa.
Tiedän, että teet väärin, mut
en pääse susta irti, kun rakastan sua
liikaa. Antaisit jo mun olla, ois molemmille
helpompaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot