Paikka nimeltä Maailma

Runoilija Chakwaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kuljen
paikassa nimeltä Maailma.
Sen sivuilla jokaisella on nimi
ja kaikki kadut on piirretty niihin mielikuviin
jotka olivat olemassa kauan ennen
kuin olimme syntyneet.

Tänä päivänä me asumme
kaupungeissa, joissa sataa
ja joiden kirjoihin on kirjoitettu
paljon tyhjiä sanoja.
Paljon tyhjiä ajatuksia.

Vaikka etelässä talotkin kasvavat
niin kuin ne olisivat puita
ja niiden lehdistä olisi rakennettu
elämiä myöhemmissä saduissa kerrottaviksi.

Selite: 
Keskeneräinen ajatus.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ollenkaan keskeneräinen. Kertakaikkiaan syvällinen tunnelma, minkä kaupunki voi antaa. Upea syksyinen tunnelma, monikerroksinen aika ja sade sopiii juuri tähän:-)))

 

Käyttäjän kaikki runot