Kosketus satuttaa

Runoilija tähtisumu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>__<
 

Kosketus satuttaa
uskoin toisin nähdä sain
veitsen isku sydämeen
murtuneet tunteet
kipua ja tuskaa osaa ennen pitkää odottaa
muuta ei
neljä seinää muuraa kaiken
tukehduttaa
kyyneleet sisimmässä
todellisuus iskeytyy tajuntaan
kaikki oli harhaa vain

kosketus satuttaa nähdä sain
ei tosi asiat todellisuutta muuta
minkä koin
revityt tunteet
raaja raajalta
sykähdyttää ja tukehduttaa
suloisuuden syövereissä

kosketus satuttaa

lumouduin katseesi
särjit sydämeni
vaurauden keskellä
raksati
hylkäsit
itsekyyden keskellä
tunteet haarautuvat kahteen

kosketus satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tähtisumu Aamu 11.2.2011 0 Runo
tähtisumu Kaipuu 11.2.2011 0 Runo
tähtisumu Kosketus satuttaa 10.1.2011 0 Runo
tähtisumu ... 9.4.2010 0 Runo
tähtisumu rakkaus 31.1.2010 2 Runo
tähtisumu aate 20.1.2010 0 Runo
tähtisumu Posliininukke 18.1.2010 0 Runo
tähtisumu ...2 29.11.2009 0 Runo
tähtisumu ...3 29.11.2009 0 Runo
tähtisumu ... 28.11.2009 0 Runo