Erehtyväinen

Runoilija kiefer

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
hän pyysi minua.
	minä suostuin.

minä valmistauduin.
	luulin että hänkin.
minä uhrasin.
	luulin että hänkin.
minä odotin.
	luulin että hänkin.

se koitti, ja loppui. minä nautin.
	toivon että hänkin
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot