Se Oikea

Runoilija kiefer

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
koin suurimman onneni
  kun löysin hänet
     joka oli minulle se oikea.

koin suurimman menetykseni
  kun tajusin
    etten olutkaan hänelle.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteista varmaan ilkeimpiä..
hienosti sen sanoiksi olet saanut kuitenkin. mahtavaa ja ytimekästä tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot