siivousleikki

Runoilija dzzx

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanovat siistin kodin
olevan
hukkaan heitetyn
elämän merkki

onneksi voin kuvitella
siivotessani
sinut taakseni
seuraamaan sopivan välimatkan päästä
takapuoleni rytmikästä liikettä
hinkatessani raivoisasti
likaisia dirtyjadirtyja kaakeleita puhtaaksi

tässä leikissä siivoan
korkokengät jalassani
ja mielikuvissani
elän täydesti

odottaen seuraavaa tapaamistamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot