enkeleille

Runoilija Elisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ne huomaavat kuinka otat kädestäni kiinni
ne tajuavat katseistamme sen
ne ymmärtävät olla muualla
ne tietävät että tämä hetki on meille kaikki

ne kuulevat kuinka puhumme ilman sanoja
ne näkevät silmistämme enemmän

ne jättävät meidät rauhaan
ne siunaavat meidät poissaolollaan
ne antavat meidän yhdessä hyvästellä illat ja yöt
jotka eivät vielä tunteneet ikävää

ne lentävät pois pieneksi pyhäksi hetkeksi
ne katoavat varjoihin kun sinä kosketat
kämmeneni reunaa
kun hellästi suutelet otsaani

ne kuulevat sormiemme huutavan kaipuusta
ne pyytävät Jumalaa antamaan meille vielä yhden hetken lisää

Selite: 
no nyt
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Elisa Nimetön 4.6.2010 0 Runo
Elisa Nimetön 4.6.2010 2 Runo
Elisa Nimetön 4.6.2010 1 Runo
Elisa Nimetön 12.8.2008 4 Runo
Elisa minä olen sinulle 17.11.2006 0 Runo
Elisa Nimetön 17.11.2006 1 Runo
Elisa enkeleille 17.11.2006 0 Runo
Elisa nuku 27.3.2006 3 Runo
Elisa lennä 27.3.2006 0 Runo
Elisa ikuisuus 27.3.2006 0 Runo