Voihan Kyyälä!

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
33
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 17.6.2024 9:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


Vaikka oletkin

kaikista kaunein nuori
ja tiedän että etsit seuraa -

tällä kartanolla

katsotaan tarkkaan
päästä häntään

kuka mitäkin alkaa 
ja kuinka pelejä

pelataan.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlaista elämässä riittää, joskus täytyy myöskin kiittää.
 

Käyttäjän kaikki runot