Ponnistus

Runoilija crawling

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä järkeä tuijottaa kelloa kun aika on jo loppu?

Väännä viisaria haavassani,
unohdit täysin.

Missä ovat ne minuutit,tunnit ja päivät
rinnallasi sain levätä.
Laskea sykkeesi kiihtyvyyden,

pysäyttää sen ikuisen kiireesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot