Romeo ja Julia

Runoilija mikey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ajan kanssa voi tapahtua ihmeitä
 

Kehuin, sinä vastasit
nauraen.

Puhuit, minä kuuntelin
oudoksuen.

Sä olit Romeo
pillereiden maassa.
Julia, kai minä
omassa unelmassa.

Suudelmasi ihollani
tuntui niin oikealta´
sain suudelman

kyllä vain, omalta Romeolta!

Ollako vai eikö olla
rakastunut Romeoon??

Sattuuko? Ei vielä,
ehkä romantikko oon.

Romeo, Romeo!
Älä leiki kanssani

tikarinkin voi iskeä rintaan
ilman kuolemaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mikey Romeo ja Julia 19.12.2008 0 Runo
mikey Nimetön 19.12.2008 2 Runo
mikey ei mua koskaan ollutkaan 18.12.2008 0 Runo
mikey et sinä 17.12.2008 0 Runo
mikey missä oot? 16.12.2008 1 Runo
mikey Nimetön 14.12.2008 0 Runo
mikey Nimetön 14.12.2008 0 Runo
mikey rakkaus 8.12.2008 2 Runo
mikey alone 8.12.2008 2 Runo