ei mua koskaan ollutkaan

Runoilija mikey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ajan kanssa voi tapahtua ihmeitä
 

silloinen kosketuksesi satuttaa

sanasi olivat iskuja ruoskan

kun sain tietää etten ollutkaan
se mitä etsit

tässä vaiheessa elämää
kaikki turruttaa

toivon rakkautta, en enempää

en koskaan ole oppinut
liikaa vaatimaan.

En koskaan halua satuttaa
siks mua aina satutetaan.

Moneen otteeseen mietitty

olisiko yksinäisyys kaikessa ankeudessaan
kuitenkin parempi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mikey Romeo ja Julia 19.12.2008 0 Runo
mikey Nimetön 19.12.2008 2 Runo
mikey ei mua koskaan ollutkaan 18.12.2008 0 Runo
mikey et sinä 17.12.2008 0 Runo
mikey missä oot? 16.12.2008 1 Runo
mikey Nimetön 14.12.2008 0 Runo
mikey Nimetön 14.12.2008 0 Runo
mikey rakkaus 8.12.2008 2 Runo
mikey alone 8.12.2008 2 Runo