Peili

Runoilija kofu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elän peilin pinnalla
Maailmojen välissä
Todellisuus jaettu
Ikuisuuden sylissä

Pisarat silmilläni
Vääristävät näkymän
Harhani hajottavat
Luulin kaiken pysyvän

Vuosien työn tulokset
Hetkessä hajosivat
Minut rikki repii ja
Riekaleeni pois uivat

Pirstaloitunut lasi
Puolet kaikkeudestani
Romahtaa ja katoaa
Vapaus on vankilani

Kylmän sieluni tuntee
Etsii kättä auttavaa
Aistit valehtelevat
Mielikuva vallan saa

Unesta viimein herään
Tai nukahdan uudelleen
Vihdoin totuus häviää
Ja haihdun avaruuteen

Selite: 
Eräänä yönä haikean psykedelian vallassa kirjoitettu laulu.
Kategoria: 
 

Kommentit

jos näin hyvin kirjoittaa niin toivottavasti saamme paljon muutakin jatkossa... :) todella hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
kofu Musta lumi 8.2.2007 1 Runo
kofu Peili 8.3.2007 1 Runo
kofu Boxed 19.3.2007 0 Runo
kofu A Broken Trinity 19.3.2007 0 Runo
kofu Sylki 26.3.2007 2 Runo
kofu Hiljainen mies 12.5.2007 1 Runo
kofu Written on Water 26.6.2007 0 Runo