Onnellinen

Runoilija Tammikuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaudesta runoihin
 

Muistammeko olla onnellisia
kun kaikki on hyvin.
Suremmeko pikku asioita
joita aina on.
Sitten sen huomaamme
kun elämä satuttaa
miten hyvin kaikki kuitenkin
vielä eilen oli.

Elämä kuljettaa,
surun ja ilon päiviä
vuorotellen.
Uusi vuosi ja uusi päivä
edessä nyt,
toivoa voi vaan että,
huominen on-
onnellinen!

Selite: 
Taas alkava vuosi tuo mietteitä!
Kategoria: 
 

Kommentit

On vain uskottava eteenpäin elässä. Viisas runo

 

Käyttäjän kaikki runot