Sinä ja minä

Runoilija Nanna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen oma itseni. Hyväksyt sitä tai et.
 

Masentuneet ajatukset,
purkautuvat tunteet.
Tuijotus yötaivaalle,
tuo yksi tähti,
kuin minä.

Yksin kylmässä, pimeässä.
Katse alas luotuna.
Kyynel vierähtää poskelle.

Katse jälleen taivaalle,
syttyy toinen tähti toisen rinnalle.
Jotain hymyn tapaista,
enää ei tarvitse olla yksin.

Selite: 
Näin kävi eräs ilta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähdet puhuivat sinulle. <)

ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nanna Ajatuksienkäskyt 14.2.2007 3 Runo
Nanna Sirpaleinen elämä 21.12.2006 2 Runo
Nanna Muistoissa ikuisesti 7.12.2006 1 Runo
Nanna Sinä ja minä 21.10.2006 2 Runo
Nanna amorin nuoli 11.10.2006 1 Runo
Nanna Harha askel 6.10.2006 0 Runo
Nanna tunne 22.9.2006 1 Runo
Nanna Äiti 13.9.2006 0 Runo
Nanna Kahleet 9.9.2006 0 Runo
Nanna silmät 30.8.2006 0 Runo