Särjetty

Runoilija peculiar

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitten ku tuntuu että keuhkot räjähtää jaksa vielä 5 minuuttia.
 

Sanoit rakastavas mua,
uskoin sokeasti sanasi.
Hetken päästä jo särjit mun sydämmen
ja heitit palaset menemään,
tosta vaan mitään sisälläs tuntematta,
niin sä ainakin väitit.

Selite: 
phaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot