huutosirkus

Runoilija feanor

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vihaan pohjattomasti typeryyttä.
 

minä olen tappanut jokaisen jumalani

aluksi yritin ratkaista ongelmat huutamalla hirveästi,
mutta sain aikaan ainoastaan karheaa kipua
ja hippusen sääliä,
sillä onhan selvää, että ei tämä maailma tervehdy yhden lapsen metelistä

minä en usko jumalaan enkä johdatukseen,
minä vihaan politiikkaa
minä vihaan natseja
minä vihaan typeriä tyttöjä
minä en osaa perustella,
sillä omasta mielestäni olen aina oikeassa

aion selvittää mitä asiat tarkoittavat, mutta en koskaan selvitä
ja siksi vihaan asioita, varsinkin tietämättömyyttä ja vielä enemmän laiskuutta,
koska ne ovat omat suurimmat kipupisteeni

jumala on tapettu
ja minä en tiedä mitään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot