katoaako?

Runoilija Chrissy666

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sana vain, jätän katseeni harhailemaan kauaksi sinusta.
Joskus tunnut olevan niin lähellä,
toisinaan sinä olet liian kaukana.
Välillä kun olet kaukana, viet tunteesikin mukanasi.
Perille en tahtoisi ikinä päästä,
jos siellä odottaakin se mitä pelkään eniten,
se että tunteesi ovat matkalla kadonneet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkoa, arkuutta ja tunteiden sekamelskaa käsitelet runossasi aika riipaisevastikin, mutta ehdottoman aidosti ja rehellisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot