Köyhiä sanoja

Runoilija clothespin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heimoi
 

Voi hyvä tavaton! Voi hyvä Jumala! 

Minä palan halusta kaatua tähän, 

                    kaataa itselleni lasillisen 

                              kumota kynttilät 

                                      tanssia hetken 

                           Oi! Antaa ajan polttaa! 

 

Hänen selkänsä kaari, nytkyvä painuu huulteni alla 

katosta tulee sadetta ja me hukutaan sekä hukutetaan kaikki 

pyörivä aika ja pyörivät valot, pyörivät rattaat, videonauhurit

uudet ovat jo kuvia menneestä ja oi palan halusta 

kaataa kynttilät, aloittaa alusta, tanssia kanssasi noin!

 

 

Tunnethan miltä iho iholla nyt tuntuukaan? 

Se nuolee toinen toistaan pehmeästi, vain 

iho voi olla niin pehmeää ja vain toinen meistä voi saada

toisen haukkomaan henkeä noin että palaa sydän ja 

iho palaa tavalla, joka saa kukat kukkimaan ja linnut laulamaan

ja kaikki muut jo kertaalleen hoetut sanat, jotka tulevat mieleen 

kun huokaukseni maalaavat kattolampun kristallit 

orkidean värisiksi

 

Rakas 

en ole koskaan osannut kirjoittaa onnellisista asioista 

enkä osaa tänäänkään 

 

 

Annathan anteeksi nämä köyhät sanani 

 

Historian ja kulttuurin pilaamat ilmaukset

 

Suurten ja pienten sanomat. Ne mullistivat maailman jo kerran

 

Tänään, en osaa sanoa mitään, mitä ei olisi jo sanottu

 

Rakas anna anteeksi nämä köyhät sanani 

 

 

Voi hyvänen aika ne vihreät valot jotka herättävät minut aamuisin! 

Jo herätessä 

             palan halusta kaaduta 

                       hukuttautua niihin

     jo ihoni palaa kuin olisi kynttilät kaadettu

                             kuin olisi steariini valmiina halkeamaan 

              valmiina olemaan valumatta 

              kiinnittynyt ihokarvoihin

 

              Voi hyvä tavaton tätä tunnetta!

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa sanallista ilotulitusta. On ilo seurata runojesi hyvin omaperäistä ajatuksenjuoksua.
 

Käyttäjän kaikki runot