Ihmisen vaellus

Runoilija myyrönen

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 ö ö
  ^






Anna Varney :
https://www.youtube.com/watch?v=lKiT3mEis4I
 
 

Sielun temppeliä
hoida hyvin taiten

näinä aikoina 
paksu nahka on ainoa turva
siitä ei henki lähde eikä saavu
ennen kuin on aika

suojamuuri torjuu
jopa kolmiolääkkeet

lopuksi vainajan toiveen mukaan
ilmastointiteippiä
pääkallon ympäri

sielun katakombi
Selite: 
Vähän muokattuna, mm. lisätty lääkkeet
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herää ajatuksia paljonkin tästä

sanoisin
on erinomaisen hyvä runo
juuri siksi
Ajatuksia herättävä tykkään.
 

Käyttäjän kaikki runot