Nimetön

Runoilija karheaa ja kaunista

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän aikusten maailmassa ei ollut sinulle paikkaa.
Yritit sopeutua, yritit liikaakin.
Lopulta poltit sillat, poltit ne loppuun.
Et päästänyt meitä maailmaasi.
Loplta lakkasimme yrittämästä.

Parempi huominen odottaa sinua tulevaisuudessa.
Peter Pan, älä anna unelmiesi tuhoutua.

Selite: 
Jiille. Pidä huolta pikkuinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikas eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot