Kuvajaisia

Runoilija Melegim

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.8.2009
Viimeksi paikalla: 16.11.2016 6:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... and then I was sad again.
 

Yritän juosta mahdollisimman kauas,
mahdollisimman nopeasti.
En tiedä minne olen menossa,
mutta tiedän mistä tulen
ja siksi juoksen.

Olen törmäillyt kuvajaisiin
joita luulin minuksi,
mutta ne hajosivat kosketuksesta
ja niiden tilalle ilmestyi vieraita hahmoja
joiden kasvoja en tunnista.

Yritän rakentaa kuvani uudelleen
oudoista osasista
särkyneen tilalle,
enkä ole varma pidänkö siitä.

En tiedä hukkasinko vai löysinkö itseni.
Tiedän vain, että minun on juostava kovempaa
niin että saattaisin unohtaa
koskaan törmänneenikään.

En välitä vaikka menen väärään suuntaan
kunhan vain pääsen mahdollisimman kauas,
eroon kasvoista ja kuvajaisista.
Eroon omasta itsestäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :>

hieno ja koskettava runo

Ihana :>

hieno ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot