Melkein hukkasit mut

Runoilija pikkupuu

Otit mut sillei häjysti itsellesi,
haluamatta kuitenkaan,
vähän kuin varaosiksi.

Se mitä sanot rakkaudeksi,
on surullinen tyhjiö,
josta Sun täytyy itsesi löytää.

Eläviä nukkeja rooleihisi astumaan
 Arvaamaan oikeita vuorosanoja valmiiksi tehtyyn näytelmään.

Eikä lopulta voi arvata kuin väärin.
Lopulta on pakko puhua omalla suulla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin kohdettu runo Hänelle kun Sun on isolla ja runossa henkii eräällä tavalla sellainen tunnesävel jotta toinen ihan oikeasti löytäisi niin itsensä kuin toisen - omana itsenään - yhteiseen kanssakäymiseen/-yhdessäoloon !
Taitavasti kuin tunneperäisesti luotua runotekstiä : Hyvä !
Valitettavasti tuollainen on aivan liian usein totta. 
 

Käyttäjän kaikki runot