sinäkö se oot

Runoilija lumottuprintsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Printsessa, joka herättelee sisäistä runoilijaansa henkiin
 

Katkerasti kirvelivät kyyneleet
joita silmäni vuosi
koittaa suosi
tuskaasi tajuntaani
työnsin sen minkä kynnelle kykenin
lähettää sinulle voimaa
rakkautta ja hoivaa
sitä mitä pieni poika
sisälläsi kaipaa
sen minä muistan
kun vuosia luistan
ajassani taakse päin
mitä se silloin saikaan
uhkuit elämää ja iloa
tänään kannat kiloja
murheen taakkoja harteillasi
irrota hyvä mies
ettet taakkasi alle taivu
en sitä tahdo
älä kuoloon vaivu
hehkua tahdon sinun
niin kuin nuorena annoit minun
tätä en kestä
tule takaisin ja nauti elämästä
hanki elämä nyt
vielä siihen hämmästyt

Selite: 
niin monen vuoden jälkeen...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot