Nimetön

Runoilija EnkeliIlmanSiipiä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Ole kiltti, palaa kotiin" äiti aneli.
Sen silmät kostui hetki hetkeltä enemmän ja sen vahva, itsepäinen ulkokuori mureni ensimmäistä kertaa mun silmieni edessä. Mun silmiäni poltteli jo kovin, mutta ei, tänään en antaisi periksi. Tänään en antaisi äitille sitä iloa, jota se oli elänyt mun syntymästä lähtien joka ikinen päivä ja hetki. Jokakerta se oli saanut mut antautumaan ja luovuttamaan, palaamaan häntä koipien välissä huoneeseeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot