musiikki

Runoilija maasuskeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eniten kirjoitan itselleni.
 

musiikin rytmi
sävelet suoraan sielusta
tanssittaa sydäntä jaksamaan
tässä tahdissa

hengitän
olen ballerina
sade teki lätäköistä näyttämön
puilta saan aplodeja

suljen silmät
annan käsien valssittaa
yy kaa koo yy kaa koo
ja antaudun kokonaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot