Nimetön

Runoilija miina75

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aito,tunteellinen herkkä runosielu
 

SIIPIRIKKO

Kuljin metsässä,oli hiljaista,vain tuulen henkäys,viserrystä lintujen.
Olin vailla ystävää,onneton,tunteeton ihminen.
Minulla ei ollut sydäntä olin kylmä toisia kohtaan.
Yht"äkkiä kuului aseen laukaus,ei kuulunut laulua lintusen.
Juoksin katsomaan,sinä pieni lintuseni makasit maassa verta valuen.
sisälläni tulvahti,aloin itkeä,vapista pelosta..
Otin sinut käteeni,hellin sinua,sanat parhaimmat lausuin,rukoilin.
Sitten tapahtui ihme,auringon säteet tulivat minun ja lintusen väliin,rakkauden tunne valtasi minut,
ihan kuin maailma olisi pysähtynyt.
Yht"äkkiä lintunen virkosi ja lensi pois,viserteli minulle:KIITOS YSTÄVÄIN,KIITOS,
LUOTA ITSEESI,KUUNTELE SYDÄMESI ÄÄNTÄ ENKELINI!!!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lohdullinen tarina..hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miina75 Nimetön 25.5.2012 0 Runo
miina75 rakkaus 19.2.2012 1 Runo
miina75 Nimetön 19.2.2012 0 Runo
miina75 elämän ehtoo 5.10.2011 1 Runo
miina75 Nimetön 16.9.2011 0 Runo
miina75 Nimetön 5.8.2011 0 Runo
miina75 Nimetön 14.7.2011 1 Runo
miina75 Nimetön 14.7.2011 0 Runo
miina75 Nimetön 30.5.2011 1 Runo
miina75 Nimetön 26.5.2011 0 Runo