III

Runoilija hyss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet kauneinta
 

Tahtoisin tehdä sinulle lauluja

sellaisia,
joissa olisi jäniksiä

kertoisin niiden aroista tassuista
kuinka useasti olen tien poskessa itkenyt
pitänyt käsissäni pieniä jäniksen käpäliä
ajatellut menneitä

tekisin sinusta lauluja

siitä,
että sinä olet kaunis mies ja minä
tunnen olevani hyvissä käsissä
kun sinä olet lähellä ja
pidät minusta kiinni kuin äiti

mutta nyt sinä olet kaukana ja se
pelottaa minua enemmän
kuin mikään muu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hyss Mustelmia 14.7.2008 1 Runo
hyss Nimetön 11.6.2008 4 Runo
hyss IV 11.9.2007 0 Runo
hyss VI 11.9.2007 3 Runo
hyss V 11.9.2007 0 Runo
hyss III 11.9.2007 0 Runo
hyss II 11.9.2007 0 Runo
hyss I 11.9.2007 2 Runo
hyss Rappukäytävässä 2.7.2007 1 Runo
hyss Kuvittelen sivuilleni airot 2.7.2007 3 Runo