Postitettu rakkaus

Runoilija -tom-

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
      Olemme yksiköitä monikossa.
                -tom-
 
 
 
Eilen olimme ihmisiä,
tänään kasvot menettäneinä korvaamme synnit    
painottomilla sanoilla.  
 
Liian heikkoina otimme vastaan valkoisten tuulten
tarjoaman toivon,
joka meidät sokaisi, 
tarjoten oikotietä, 
maalaten kasvomme mustiksi.

Kadonneet unelmat meille väärän tien näyttivät,   
ajaen meidät myrskyn silmään. 
 
Aurinkona etiketissä olivat luvatut kullat, 
vaatteina pihallani olivat maksettu hinta. 
Koneena aina juoksemaan tien uudestaan. 

Heikkouden merkkinä olivat vuotavat silmät, 
jotka söivät minua pala palalta, 
jotka ajoivat meidät lopulta tunteiden hautaan... 
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Runon ulkoasu sopii tekstiin. Paljon sanottavaa, hienoja säkeitä.

kiitos. tämäkin on kaunis runo.

kyl ne kertoo joskus tai aika useestikin.

jokin selitys aina jokaiseen löytyy.

tää on HYVÄ :)

Todella hienoo tekstiä. :)
Tykkäsin.

Tämä runosi vetää sanattomaksi, tahdon lukea tämän aina uudelleen ja uudelleen. Hienoja sanoja, paljon antaa ymmärtää.

tämä runo on ihana :D
kuinka kauvan olet kirjoitellut?

 

Käyttäjän kaikki runot