Minäkuva

Runoilija minttumarmeladi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Konditionaalista preesensiin. Preesensistä tulevaisuuden aikamuotoon, jota tämä kieli ei tunne.
 

Älä kysy missä olen tänä vuonna
olen kaupunkinomadi

vain sanat pysyvät
mutta vain niiden keskellä olen yksinäisempi

ja edelleen haluaisin vain syleillä maailman ehjäksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot