kunnes kuolema teidät erottaa..

Runoilija kuole

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lyhyt,mustahiuksinen,kalpea,silmalasipäinen,vihreänkellertävä silmäinen tyttö.
KOMMENTOIKAA RUNOJA~ risuja ja ruusuja otetaan myös vastaan! (+ muu rakentava kritiikki;) tack! ) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~ if you wanna fly you got to give up the shit that weighs you down.~
 
 

rakastan sinua liikaa, jos menettäisin sinut
minulla ei ole syytä elää,
luvattiin ettei erota koskaan ja
mentäisiin naimisiin, mutta
nehän oli vain hetken mielijohteen
sanoja, et tarkoittanut mitään,
nyt käskit minun olla hiljaa
ja painua helvettin, joten
ajattelin olla mieliksi ja
häipyä helvettiin vain koska
pidän lupauksen aina:

"kunnes kuolema teidät erottaa"
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot