Kipinä

Runoilija mnpkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelko, kauhun veli, ahdistuksen äiti.
 

Mielessä taas palava keho
tulessa
ja aivan päästänsä laho

Rytmissä liikkuva lantion viive
syke
ja kuin millään ei olisi kiire

Katseena toimii selkänsä muodot
ilkkuvat
ja riipivät kaipuuseen huudot

Pois on kääntyvä kosketus
henkäys
ja kasvoilla vain tuulahdus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo, hyvä rytmi :)

 

Käyttäjän kaikki runot