Univaras

Runoilija Avanti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinulle kaikki tämä.
 

Unen lahjoja käärivät kartonkiin,
ovat herkkuja hattaramaiden,
katsoo, kimmeltää alla ne laineiden
kurottaa, muttei löydä, ei lainen

Katsoo kantojen alle ja kilvan saa
valot katujen öitäni jahtaa,
ottaa yön ja ottaa viel toisenkin,
nuorta tervettä kauraa se lahtaa

Alta ripsien kuutamo lohduttaa
yksin ole, et ainoaa lasta,
joka katsella kiuasta palavaa saa
oottaa vieressä yöllä taas vasta

Vihtoo selästä sielulta sijan sen,
jossa levätä ehtisi hetken,
ottaa yön, ottaa kohta myös päivänkin,
tietä kartta ei tunne tän retken

Laskee tunteja, viikkoja, aika ei saa
enää hahmoa muotoa laisin,
annan päivän, annan viel toisenkin,
jos vain silmäni ummistaa saisin.

Selite: 
Öitä kestäneen unettomuuden jälkeen, syntyi tämä aamuyön tunteina ja kovin turhautuneena.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Avanti (1) 18.6.2015 0 Runo
Avanti Al fine 18.11.2014 0 Runo
Avanti Solero 18.11.2014 0 Runo
Avanti Oodi Erityiselle 18.11.2014 0 Runo
Avanti Univaras 16.11.2014 0 Runo
Avanti Matkalaulu 16.11.2014 0 Runo
Avanti Nimetön 10.12.2013 0 Runo
Avanti Hyvästit rakkaalle 10.12.2013 2 Runo
Avanti Nimetön 27.12.2009 1 Runo
Avanti Sokea hetki 27.12.2009 0 Runo