Olen mennyt

Runoilija Feeniks

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kuppi tulee täyteen, loiskauta kunnolla yli, sittenhän siihen taas sopii!
 
Kun käteni lakkaa
koskettamasta sinua,
hengitykseni lämpö
ei tunnu enää poskellasi,
silmieni lämpö sammuu,
etkä enää tavoita minua,
ja askeleeni lakkaavat
jättämästä jälkiä vierellesi,

olen mennyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, jokaisen elämässä tulee olemaan menoja <3
 

Käyttäjän kaikki runot