Jäähyväiset Ystävälle

Runoilija Feeniks

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kuppi tulee täyteen, loiskauta kunnolla yli, sittenhän siihen taas sopii!
 

Tämä päivä surua täynnä.
Raskas lyijypaino rinnassani.
Sanon jäähyväiset Ystävälleni.

Olit aina lähellä,
kun sinua tarvitsin.
Tätä suruani et voi jakaa.
Tai ehkä sittenkin...
Oletko nyt enkelini ja
seuraat minua matkan päästä?

Ystäväni, siellä jossakin,
elät muistoissani ikuisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot