Kertomus sinusta

Runoilija clarru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hmmmmmmmmmm
 

Istun kalliolla, siellä ei ole ketään muita
katson kuinka laskeva aurinko
tekee sillan järven pintaan.
Se on niin kaunis kun hopeinen kajo näkyy pinnalta luoden sillan siihen.

Uppoudun ajatuksiini
ja sinä tulet niihin.
Kuinka ihanaa meillä oli ne pari viikko yhdessä.
Kaikki muuttui niin nopeasti.
Häpäsdin kun kuulen kiven putoavan veteen.
Laskevan auringon silta menee rikki,
samoin ajatukseni.

Käännyn ja näen sinun seisovan vähän matkan päässä. Kävelet luokseni, halaat minua.
Alan itkeä, se ei meinaan loppua ollenkaan.
Yritän pyyhkiä kyyneleeni pois, mutta niitä tulee lisää.
Suutelet suolaiset kyyneleeni pois poskiltani.

Pyydät anteeksi ja odotat vastausta.
Annan anteeksi. Suutelet minua minun huulilleni niin ihanasti, että jos nyt kuolisin, kuolisin maailman onnellisimpana tyttönä.

Tämä on vain haavemaailmani mikä meni rikki, itkettää .

Selite: 
......
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
clarru Halusin 18.3.2008 0 Runo
clarru anteeksi 12.2.2008 0 Runo
clarru Satutan 8.10.2007 1 Runo
clarru Kertomus sinusta 26.9.2007 0 Runo
clarru Älä 26.9.2007 0 Runo
clarru et saa ! 26.9.2007 0 Runo
clarru Sinä 26.9.2007 0 Runo
clarru Rakkaus 26.9.2007 1 Runo
clarru Halasit vain 26.9.2007 0 Runo
clarru et kerro 26.9.2007 0 Runo