Saimaa III

Runoilija Kipinä ja ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipinä ja ruoste on kaksi henkilöä, Kaisu ja Riku, jotka löysivät toisensa ja yhteisen kirjoittamisen intohimon. Lisää Kaisusta ja Rikusta voi lukea Kipinä ja ruoste -blogista

Kipinän ja ruosteen runoja voi nyt myös kuunnella nettisivulla tai podcastina
.
 

Yhden kerran tapahtui ihme.
Aurinko muutti ahvenet kullaksi ja ne tarttuivat
syötteihimme kyltymättömällä ruokahalulla.
Ne olivat valtavan suuria, ja näin, kuinka ne uidessaan
saavissa jalkojeni juuressa täyttivät veden kimaltavalla pölyllä.
Monta siimaa katkesi, mutta yhtään kalaa ei päässyt karkuun.

Muistelemme sitä vieläkin joka kesä.

Selite: 
Runo on osa Saimaa-sarjaa, jonka voi kokonaisuudessaan lukea sivulla <a href="http://www.kjr.fi/category/sarjat/saimaa/" target="_blank">http://www.kjr.fi/category/sarjat/saimaa/</a>
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä se nyt on, toteutunut toive saduksi!
Asia jota monesti lukijakin laiturilla istuessaan mietti ;)

 

Käyttäjän kaikki runot