Aamulla ihmettelimme

Runoilija Kipinä ja ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipinä ja ruoste on kaksi henkilöä, Kaisu ja Riku, jotka löysivät toisensa ja yhteisen kirjoittamisen intohimon. Lisää Kaisusta ja Rikusta voi lukea Kipinä ja ruoste -blogista

Kipinän ja ruosteen runoja voi nyt myös kuunnella nettisivulla tai podcastina
.
 
Aamulla ihmettelimme rakkauden olemusta
ja liian makeaa teetä.
Olin näet tottunut käyttämään voimaa,
mutta uusi hunajapullo valutti lempeää kultaansa
paksuna, notkeasti juoksevana norona
– melkein pyytämättä.

Kaikki oli yllättävän vaivatonta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot