Suru

Runoilija mimmuu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä on tää,
Elämääkö vaan,
Onko toisilla helpompaa,
Toisilla vaikeampaa

Tunteet puidaan ja
Unohdetaan, vai unodetaanko,
Muuttaako ne sittenkin vain muotaan

Suru kaikkoaa
Muistot vain jää

Elämänkiertokulkua,
syntymästä kuolemaan.

Selite: 
Ensimmäinen kirjotettu runo elämässäni, Sanat vain kumpusivat ja paperille ne väkersin
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis. Pidän :)

tästä se alko..;) hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot