Miksi

Runoilija mimmuu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kysyt itseltäsi,
Miksi siedän kaiken tämän,
Voiko vastaus olla vain,
Rakastetaan toista niin,
Että siihen totutaan

Miksi ihmismieli on niin tottuvainen
Epänormaalista tulee normaalia
Onko helpompi ottaa ja rakastaa
Kuin jättää ja rakastaa

Onko riskinä että tajuaa
Kuinka tyhmä olinkaan
Miksi kysymyksiin ei ole vastauksia
Miksi, oi miksi,
Olisiko sittenkin vain helpompaa elää tässä minkä elämällään rakentaa,
Kasvetaan, tavallaan yhteen kietoudutaan
Ajatellaan, kaikkeen totutaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot