Käärmekori

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

Korissa kuohui, mustaa tervaista massaa.
Seisoin käärmeiden ja toisten välissä
Joista kovasti - välitin
Eivät tajunneet itse vaaraa,
jouduin kauemmaksi potkimaan;
Hus, menetkös siitä, älä vain palaa!
Olin itsestäni hiton ylpeä.

Selite: 
Suoraan unesta, jälleen. Koin tämän jälkeen sisäistä hyväksyntää aivan pienen hitusen enemmän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaakin jos noin urhea on ;) :D
Hieno ja lämmin :))

 

Käyttäjän kaikki runot