Kevät

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

Lohdutan sua taas syksyllä kun tarvitset mua.
Jos en muuttanut jonnekin kauas pois
tarunhohtoiseen maahan missä sateenkaaret päättyvät,
paikkaan jonka sijainnista kukaan ei tiennyt.

Mahassa kihelmöi samalla tavalla,
kun astuu lentokoneeseen, lomalle etelään
ja näkee auringon paistavan pilvien yläpuolella
vaikka maassa oli vielä ihan pimeää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen säkeistö on parempi ku eka.
Loppu ihan nätti, mutten kuitenkaan löydä tästä mitään super erikoista tai persoonallista.. Ok.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot