Kolme Jiitä

Runoilija Cry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin pieni ihminen...
 

Ensimmäinen raiskasi ja petti
toinen käytti hyväksi ja jätti
kolmas rakasti ja välitti
pelasti pimeästä
vetäisten minut syvälle elämäänsä

Ensimmäistä vihasin
toisesta välitin
kolmatta rakastin itsekin
mutta yhtä näistä en voi unohtaa
syylisyys kalvaa mieltäni

Omat ajatukseni vetäisi minut syvälle
pelko sai minusta otteen
elämä hakkasi
kehoni täyteen mustelmia
syvät haavat eivät umpeudu koskaan

Ne aukeavat aina uudestaan ja uudestaan...

Selite: 
Vihdoinkin saadaan tänne asti jotain uutta. :) Mitäpä tykkäätte? Jättäkää arvostelua jos luette, kiitos :)
Kategoria: 
 

Kommentit

neljättä ei koskaan tullutkaan, joten komenna kolmas suutelemaan haavat kiinni

Kerronnallisesti pidän runostasi.
Riimityksiäkin siitä löydän kivasti.
Ainoa kritiikkini tulee kohtaan "mutta yhtä näistä..", siitä jättäisin mutta sanan vallan pois.

Nimi on hieno ;D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cry Nimetön 18.11.2013 0 Runo
Cry Olet parempi kuin minä. 11.3.2013 0 Runo
Cry Elävä liekki 10.1.2013 0 Runo
Cry Mollukka 10.11.2012 0 Runo
Cry Peitetty 31.8.2012 1 Runo
Cry Kolme Jiitä 7.11.2011 2 Runo
Cry Petollinen tunne 20.9.2010 2 Runo
Cry Rasti ruutuun 6.7.2010 0 Runo
Cry Nimetön 29.6.2010 0 Runo
Cry Pahan puun juuri 29.6.2010 0 Runo