Petollinen tunne

Runoilija Cry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin pieni ihminen...
 

Äänesi on tausta musiikkinani
sanasi kaikuvat huoneessa
älä tapa minua

hiljainen huutosi on sointuna
kaikuna tälle veriteolle
revi sydän rinnastani

polje minut jalkojesi alle
raavi ihoni verille
mutta älä tapa minua

pidä hengissä
anna minun kärsiä
tästä yksipuolisesta tunteesta

rakkauden pitäisi olla kaunista
kipu kiehtoo minua
anna minun riutua

anna minun kuihtua olemattomiin
päästä otteesi irti
anna minun vajota

en kestä loputtomiin
tätä tyhjää odotusta
tapa minut
anna minun kuolla
älä pidä minua hengissä katseellasi
käännä se pois

katso peilikuvaasi
oletko tyytyväinen hymyysi
se paistaa kasvoiltasi

olet ylpeä teostasi
olet ylpeä itsestäsi
olet minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"kipu on tunnetila, josta täytyy nauttia.." vahvaa tekstiä, pidän! :)

Voimakas monologi...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cry Nimetön 18.11.2013 0 Runo
Cry Olet parempi kuin minä. 11.3.2013 0 Runo
Cry Elävä liekki 10.1.2013 0 Runo
Cry Mollukka 10.11.2012 0 Runo
Cry Peitetty 31.8.2012 1 Runo
Cry Kolme Jiitä 7.11.2011 2 Runo
Cry Petollinen tunne 20.9.2010 2 Runo
Cry Rasti ruutuun 6.7.2010 0 Runo
Cry Nimetön 29.6.2010 0 Runo
Cry Pahan puun juuri 29.6.2010 0 Runo