Nimetön

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Hiljaa kuuntelen.

Hiljaa odotan.

Hiljainen tuska.

Hiljainen rakkaus.

Äänesi missä.

Minä tässä.

Sinä rakastit.

Minä tyhjään hiljenin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kauniisti sanailet ...Hyvää Syntymäpäivää sinulle

 

Käyttäjän kaikki runot