Mitätön omatunto

Runoilija 873e6cc4bcf8e42191048fe2515585da

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2011
Viimeksi paikalla: 29.8.2018 19:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"They ask why I hate people, but there are thousands of reasons why people hate me ." -Tablo
 

Tänä iltana
taas poski vasten ikkunaa.

Huokaileva hengitykseni jättää siihen jäljen,
mutta kyyneleeni pyyhkii sen pois.

Katson kaukaisuuteen
mietin loputtomiin

On minun vuoroni leikkiä Jumalaa,
on minun vuoroni päättää kuka kärsii.

Lopuksi särjen peilikuvani,
maustan sirpaleet verelläni,
en enää anna mitättömän omatuntoni
ohjata minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot